8 Nisan 2016 Cuma

İZMİR HACAMAT SÜLÜK TERAPİ

İZMİR HACAMAT SÜLÜK TERAPİ 5.OOO YILLIK MUCİZE TEDAVİ

HACAMAT VE MUSHİL(SÜLÜK) ÖLÜM HARİÇ HER DERDE DEVADIR.  HZ. PEYGAMBER MUHAMMET A.S.M

Bizler yaşlandıkça geçmişte vücudumuza aldığımız yabancı kimyasalların nedeni olan kirli kan, içerisindeki yabancı ve  ağır maddelerin organlarımızı tahrip etmesinden kaynaklanan hastalıkların huzursuzlukların ömrün kısalması hatta ölümle sonuçlanan kanser vb. Hastalıklara maruz kalıyoruz.

Çünkü eski zamanlarda medeniyetmiz naturel olan sosyal yaşantı biçimden elini çekerek  cildimizin değerek dahi vücuda  aldığı kimyasalları  evimizin en çok kullandığımız noktalara dahi taşımamız ve  devamlı kullanmak zorunda kalmışız. bakın ilaçları ve kötü hava koşullarına hiç girmedim onlarda cabası. geçmişte ufakta olsa kötü mantar bakteriler cilt altındaki kirli kanda toplanıp bir türlü dışkı ve terleme solunum yoluyla dışarı atılırdı. şimdi ise atmak yerinebu şekilde daha çok vücuda kazandırıyoruz. 

Vücut kendi işleyişinde bu kadar ağır toksite maddeleri dışarı atmakta zorluk çekiyor.
İşte bu noktada peygamber eendimizin bize  defalarca emir buyruduğu kendisi dahi her ay olduğu hacamat, ve sülük tedavi, müjdesi iş işten geçmeden bizim hacamat olmamız için tavsitelerde bulunup sağlımızın kaynağı oluyor. çünkü hastalıkların % 70 şi kandaki yabancı mantar toksit ağır metallerden  oluşur. asrımızı saran kanser illetine en büyük çözüm sünneti seniyyeye uymaktır. bunun bir yoluda HACAMAT.SÜLÜK. 

HACAMAT ın faydaları saymakla bitmez. fıtık, migren, egzema, cilt hastalıkları, romatizma eklem ağrıları, topuk dikeni, sedef tansiyon, kanser ağrıları, ve daha sayamayacağım yüzlerce hastalığın düşmanıdır HACAMAT bunların neden nasıl hangi bögeden yapılıp detayları internet  sitemiz olan www.haccame.net adresimizde inceleyebilir telefon ve adresimize ulaşabilir  video ve görsellerimizden faydalanabilirsiniz. modern tıbbın çaresiz kaldığı rahatsılıkları hacamat çözer.

Uzman Haccame AYŞEN YAZICI